Jurgen Jonkers


Fotoalbum

Laatste foto's

Klik voor grotere versieKlik voor grotere versieKlik voor grotere versieKlik voor grotere versie
» bekijk meer foto's

Over Jurgen Jonkers

Entertainer met hart en ziel. Hij zingt, kletst en grapt. Bovenal raakt hij de mensen.

En dat is wat je wilt voor je feest of evenement. Dat de aanwezigen het optreden onthouden en nog regelmatig over napraten.

Jurgen weet met zijn optreden op het publiek aan te sluiten. De liedjes te kiezen die het publiek aan het dansen of in polonaise krijgt, net wat die avond, middag, ochtend of nacht bij het publiek aanslaat. Hij zingt Nederlands-, Engels- en Duitstalig, bekende hits, gezellige meezingers en luisterliedjes. Eventuele feestvarkens of jubilarissen worden warm in de spotlights gezet.

Met speciale kwaliteiten als het gaat om ouder en ‘verstandelijk beperkt/echt in muziek opgaand’ publiek

Als DJ draait Jurgen lekker. Dancehits, voor de veertigers en ouder, hij past tijdens de happening de muziek aan aan het publiek. En zingt zijn liedjes live.

Als presentator regelt Jurgen de zaken op het podium gedegen, is een uitstekende gastheer. Met ervaring in het presenteren van evenementen op scholen, sinterklaasfeesten, teambuildingsmomenten, festivals, talentenshows, meetings, zakelijke borrels en bijeenkomsten, avondvullende events, modeshows, feestavonden, etc. Hij zorgt dat aan bod komt wat aan bod moet komen, tijdig ingekort of afgekapt wordt en de opdrachtgever zeer content is. Zijn stem- en communicatievaardigheden, hospitality- en regelkwaliteiten komen daarbij goed van pas.    

 

 

 
 

Administratie